Horgonyos nyakörvre húzható kutyakendő

Kiszállítási idő: 5 munkanapon belül, 6 munkanapon belül
Nyakörvre húzható kutyakendő, kétoldalú, tetszés szerint variálható. Egyik oldalán horgonyos mintával, a másik oldala kék-fehér cikk-cakk vagy tengeri csillagos mintával is kérhető. A megrendeléstől számított kb. 4-6 munkanap múlva tudjuk szállítani.
Bővebben

* Kötelező kitölteni

2 400 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Átvételi pontok
Cégnév Cím Személyes átvétel lehetséges? Nyitva tartás
Alapdarab üzlet 1072 Budapest, Dohány utca 20. Nem

Hétfő: 11.00-19.00

Kedd: 11.00-19.00

Szerda: 11.00-19.00

Csütörtök: 11.00-19.00

Péntek: 11.00-19.00

Szombat: 10.00-16.00

Vasárnap: zárva

Szállítási módok
Súlyhatárok futárszolgálat esetén 0 - 3 kg

 

 

Futárszolgálat 1560 Ft

 

 

Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 3 kg

 

 

Postai csomag 1560 Ft

 

 

Súlyhatárok postai levél ajánlott esetén 0 - 0.5 kg

 

 

Postai levél ajánlott 600 Ft

 

 

Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek
Nyakörvre húzható kutyakendő, kétoldalú, tetszés szerint variálható. Egyik oldalán horgonyos mintával, a másik oldala kék-fehér cikk-cakk vagy tengeri csillagos mintával is kérhető. A megrendeléstől számított kb. 4-6 munkanap múlva tudjuk szállítani.
További információk

További információk

Anyaga pamut
Színe fehér, mintás, piros
Kiszállítási idő 5 munkanapon belül, 6 munkanapon belül
Márka Polka Dog
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

2015 januárjában négy gyermekünk mellé megérkezett a családba Woody kutya, aki nem csak teljessé tette az amúgy sem kis létszámú családunkat, de egy régen dédelgetett álmom, egy saját kreatív vállalkozás megvalósulását is neki köszönhetem. Az első nyakörvek és pórázok neki készültek, majd a rokonok, barátok, ismerősök kutyáinak, míg pár hónap múlva egy kedves, piros kutya képében létrejött a Polka Dog. Szívecske az orra, mert szívünk-lelkünk benne minden darab elkészültében és virág van a szájában, hogy - még ha képletesen is -, de polkakutya mellett én is megjelenjek.

2015 őszétől kutya kiállításokon, kutyás,- és design vásárokon kezdtük bemutatni a polka termékeket, 2016 nyarától pedig minden hónapban megtalálhatóak vagyunk a WAMP design vásáron. A minőségi munkán túl nagyon fontosnak tartjuk az érdeklődőkkel, vevőkkel való kapcsolattartást és személyes kommunikációt, hogy ne csak online felületen, hanem élőben is meg lehessen nézni a termékeinket, amiket a kezdetek óta folyamatosan bővítünk. A kutyáknak szánt termékek után (kendők, csokornyakkendők, zacsi tartó), gondoltunk a gazdikra is: jutalomfalat tartók, saját, egyedi kutyás grafikájú táskák és párnák. Majd jött a gymbag, ami nem várt módon nagy változást hozott. Gazdiknak szántuk, praktikus kiegészítőnek sétákhoz, vagy kutyaiskolába, de arra nem számítottunk, hogy ilyen nagy sikere lesz azok körében is, akiknek nincs kutyája. Táskás megrendeléseink, eladásaink felét ma már nekik köszönhetjük.

Örömmel fogadunk minden egyedi elképzelést, akár egy különlegesebb, addig még nem készült színkombináció megvalósítását egy táska esetében, vagy egy komplett szett elkészítését: azonos mintájú nyakörv, póráz, kendő, jutalomfalat tartó és hozzá táska a gazdinak.  Szeretjük a megrendelőkkel való közös ötletelést, ahogy egy elképzelés formát ölt.

Hálásak vagyunk, hogy bár kutyás termékek készítésével indultunk, mára legalább annyian vannak a „polkások” között olyanok is, akiknek nincs kutyája, de a táskák között nézelődve megcsodálják a nyakörveket, pórázokat és gyakran nagy sóhajok közepette jegyzik meg: „Bárcsak lenne kutyám!” Ki tudja, kicsit talán hozzásegítjük Őket, hogy kutyássá váljanak!? :)

Mert Déry Tibor örök érvényű mondatát mi is a magunkénak valljuk:

„Kutya nélkül lehet élni, de minek…”

Virág&Woody

Cikkszám: OT92148649129