Puzzle Szőnyeg - Space 3D

Kiszállítási idő: 7 munkanapon belül
Szereted időről időre átrendezni, átalakítani otthonodat? Szőnyegeink mint a csempék, egyforma szőnyeg modulokból épülnek fel. Így lehetőséged nyílik megtervezni és összeállítani a saját szőnyegedet, sőt időről időre átalakíthatod, megújíthatod. Ezzel teljesen új hangulatot varázsolva otthonodnak. Lelassulhatsz, kizárhatod a külvilágot vagy időt tölthetsz a barátaiddal kreatív hangulatban.

Minden benne van a dobozban, amire szükség van az összeállításhoz.

80% újrahasznosított ipari filcből és 20% ipari nemezből készül. Egyszerű takarítani.

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
Mérete: 150×140 cm
MAGYARORSZÁGON BELÜL INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Bővebben
64 900 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek
TERVEZD MEG ÉS ÁLLÍTSD ÖSSZE ÁLMAID SZŐNYEGÉT! Az otthonod rólad szól és az egyéniségedet tükrözi? A caraWonga színes geometrikus szőnyegeivel kifejezheted önmagad! A szőnyegek összeállítási ideje 1,5 – 2 óra. Kézügyességet nem igényel. Minden benne van a dobozban, amire szükség van az összeállításhoz. A csomag tartalma: Modulok - a szőnyeg építő elemei, Pótmodulok – minden színből, Kétoldalú ragasztó – az elkészült szőnyeg széleinek tisztázására, Csúszásgátló háló – a szőnyeg alá a jobb tapadásért, Használati útmutató – segítség a szőnyeg összeállításához, variálásához, Minták – segítik az egyes modulok helyének megtalálását és a szőnyeg újragondolását + Ajándék textil mozaik matrica készlet az általad megrendelt szőnyeg színeiben. Egyszerű összeállítani és variálni, takarítani, kicserélhető a foltos modul. Kézzel és szívvel gyártott termék
További információk

További információk

Anyaga filc
Helyiség szerint babaszoba, előszoba, gyerekszoba, hálószoba, nappali
Színe kék, szürke
Kiszállítási idő 7 munkanapon belül
Márka caraWonga
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

A CARAWONGA egy 2016 őszén indult eco-design startup, családi és baráti vállalkozás.

Fő motivációnk a termékfejlesztésnél a praktikusság és a környezettudatosság, valamint az a vágy, hogy elcsendesedést és alkotást csempésszünk be az emberek mozgalmas, ám mégis egyhangú hétköznapjaikba.

Büszkék vagyunk rá, hogy bemutatkozhattunk a világ számos pontján, Kanadában, Dél-Afrikában, sőt még Kóreában is.

Kis csapatunk kreatívja és garfikusa Kati, ő tervezi és fejleszti a termékeket és tartja a foglalkozásainkat. A blogot és a szövegeket Bhadra írja, szőnyegeinket és matricáinkat Anikó készíti. Az IT srác a csapatban Ricsi. Célunk, hogy alkotói élménnyel ajándékozzunk meg másokat, mely a foglalkozásainkon élhető át, valamint kreatív és személyes lakásdekorációink összeállítása során.

Cikkszám: OT15713762116872061