Textilek

Csökkenő irány beállítása
1-10 of 27
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Berkenye konyharuha, ekrü színű, darázsanyagú, csíkos-fodros
  2 400 Ft
  Ekrü színű darázsanyag, ekrü-sötétkék csíkos fodros tengerész stílusú konyharuha. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket. További információk
 2. Angolrózsa abrosz (kis rózsás)
  11 900 Ft

  Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 3. Tearózsa konyharuha, 50x70 cm
  2 400 Ft

  1 db konyharuha, melynek jó nedvszívó tulajdonságú darázsanyagát dupla fodor díszít, amelyek váltakozó színű alapon hordozzák magukon a szemet gyönyörködtető virágokat. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 4. Porcelánrózsa konyharuha, 50x70 cm
  2 400 Ft

  Igazi angol eleganciát sugároz ez a konyharuha, amely jól mutat egy vidéki stílusban berendezett vagy akár egy polgári, romantikus konyha díszes darabjaként is. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 5. Porcelánrózsás kenyérzsák
  3 200 Ft

  Gyönyörű és praktikus kenyérzsák. Krémszínű darázsanyagból készült, amelyben nagyon jól szellőzik a friss pékáru. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 6. Porcelánrózsa konyharuha
  2 400 Ft

  A tündöklő rózsák igazi romantikus hangulatba hozzák a konyharuha gazdáját a konyhában is. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 7. Mályvarózsa konyharuha
  2 400 Ft

  Ez az üde színvilágú konyharuha igazán jól passzol egy modern vagy akár egy vidéki stílusú konyhába is. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 8. Farmer tányéralátét
  1 790 Ft

  Ez a farmer tányéralátét praktikus dísze lehet a terítéknek, hiszen a kis zsebbe elrejtheted a szalvétát és az evőeszközöket. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 9. Csipkés farmer tányéralátét
  1 790 Ft

  Ez a csipkés farmer tányéralátét praktikus dísze lehet a terítéknek, hiszen a kis zsebbe elrejtheted a szalvétát és az evőeszközöket. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
 10. Fodros tányéralátét "indigókék"
  1 900 Ft

  A ünnepi asztal dísze lehet ez a karácsonyi mintájú tányéralátét, hiszen a kis zsebbe elrejtheted a szalvétát és az evőeszközöket. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

  További információk
Csökkenő irány beállítása
1-10 of 27
 1. 1
 2. 2
 3. 3