Így működik a Krafty

A Krafty a magyar designtermékek online piactere, ahol adni-venni lehet gyönyörű, egyedi, kisszériás termékeket.

Vásárolj közvetlenül hazai kreatív alkotóktól és tervezőktől online, biztonságosan.

 

Partnereink a piactéren megvásárolt termékeik kiszállítását kizárólag Magyarországon belül tudják vállalni.

A piactéren olyan hazai márkákat is megtalálsz, amelyek eddig országosan nem voltak elérhetők a vásárlók számára.

A rendelés teljes mértékben a krafty.hu oldalán történik.

A megrendelt termék(ek) eljuttatása már az egyes partnereink feladata.

Egyszerre több Partnertől is lehet vásárolni, ilyenkor minden megrendelésről Partnerenként külön e-mail értesítőt küldünk, hiszen eltérő lehet termékenként a kiszállítási határidő, illetve Partnerenként más-más fizetési és szállítási módok állnak rendelkezésre, melyeket érdemes a rendelés leadása előtt megnézni.

Fizetési információk

A piactéren feltüntetett árak minden esetben a mindenkori ÁFA-val növelt bruttó árak.

A krafty.hu piactéren a legbiztonságosabb fizetéssel, online bankkártyás fizetéssel vásárolhatóak meg a termékek, így könnyedén nyomon követhető a vásárlás.

Online bankkártyás fizetési mód

A Krafty.hu a Barion Payment által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

A piactéren kizárólag online bankkártyás fizetéssel vásárolhatóak meg a termékek.

Elfogadott kártyák

A Barion Payment internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.Fizetés lépései

  1.  A  Krafty.hu  oldalán kiválasztott termék bankkártyával történő fizetésénél a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával bekerülsz a kosárból a Pénztárba.
  2. A Rendelés leadása gomb megnyomásával válik rendelésed aktívvá, majd a rendszer átirányít a Barion Payment biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez ki kell tölteni a kártyaadatokat.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indul el a tranzakció.
  4. A fizetést követően a rendszer visszairányít a Krafty.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolás látható.


A fizetésről a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Barion Payment elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben nem történik meg a visszairányítás a fizetőoldalról a Krafty.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

A tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről a számlavezető bankjánál tud tájékozódni bővebben a vásárló.

Részletesebb információk a Bankkártyás fizetés menüpont alatt


Szállítási információk


A regisztráció, vagy a rendelés folyamata során történik a szállítási cím megadása. Amennyiben a Számlázási cím és a Szállítási cím nem egyezik meg, új Szállítási címet is rögzíthetsz. A mezőket figyelmesen kell kitölteni a későbbi problémák elkerülése érdekében.
A vásárlás menete során az alábbi szállítási módok lehetségesek, de Partnerenként eltérő, hogy melyek közül lehet választani:

Futárszolgálat
Pick-pack Pont
Postai csomag és levél kézbesítés
Személyes átvétel

Mivel oldalunkon több hazai márka kínálatát gyűjtjük össze, így az egyes partnereknél eltérő szállítási módok állnak rendelkezésre, ezeket érdemes a rendelés leadása előtt megnézni. 

Minden megvásárolható termék adatlapján megtalálhatóak a szállítási módok, melyek a termék kosárba rakásával, a pénztár oldalon választhatóak ki. 

A Krafty-n egyszerre vásárolhatsz több alkotótól. A rendelt termékek egyenesen tőlük érkeznek majd hozzád, ami azt jelenti, hogy a szállítási díj is külön számítódik az egyes márkák csomagjaira.

A megvásárolt termékek Partnerenként külön csomagolásban, a termékek mellett vállalt kiszállítási határidőknek megfelelően kerülnek kiszállításra.

Egy Partnertől több termék vásárlása esetén mindig a legmagasabb kiszállítási határidőhöz lesz a rendelés igazítva, amennyiben ettől eltérően szeretnéd megkapni csomagodat, azt kérjük jelezd az Üzenet az Eladónak pontban a pénztárban.

Számla

A megrendelt termékek igazolására bankkártyás fizetési mód esetén a csomagfeladáskor Partnerünk számlát állít ki Vásárló részére. A számlát minden esetben Partnerünk állítja ki.

Szavatosság, elállás    

Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a Piactéren keresztül nem a saját, hanem a Partnerek értékesítik termékeiket. Szavatossági és jótállási igényét a Vásárló a Partnerrel szemben tudja érvényesíteni, Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató, semmilyen szavatossági és jótállási időt, kötelezettséget nem vállal és nem biztosít, továbbá Vásárló a termék visszaküldésére vonatozó panaszával illetve a hatályos magyar jogszabályokból eredő jogainak érvényesítése céljából közvetlenül a Partnerhez fordulhat.Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy amennyiben a Vásárló valamilyen oknál fogva panaszát nem képes eljuttatni Partnerhez, közvetlenül a Szolgáltatóhoz intézze azt, aki haladéktalanul gondoskodik annak Partnerhez való eljuttatásáról. 

Vásárló elállási és felmondási joga

Tájékoztatjuk Vásárlókat, hogy a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján és az ott meghatározott feltételek esetén Vásárló a termék átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indokolás nélkül elállhat az adásvételi szerződéstől. Vásárló az elállási jogát a szerződés megkötése és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. Vásárló az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozatát Partnerhez köteles címezni.  

Partner a hivatkozott rendeletben fennálló feltételek esetén haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

Partner a Vásárlónak visszajáró összeget a korábban teljesített vételár megfizetésének módjával megegyező módon téríti vissza, azaz a Barion fizetési rendszerén keresztül.

Amennyiben Vásárló legkevésbé költséges szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választ, Partner nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

Bővebb információ: az ÁSZF vonatkozó pontjában található.

Köszönjük, hogy magyar design terméket vásároltál!

Ezzel nem csak egy egyedi és különleges termékhez jutottál, de egyben támogatod a hazai kreatív vállalkozások növekedését is.