FAUN őszi leveles üveg nyaklánc, ezüstözve

Kiszállítási idő: 5 munkanapon belül
Őszi levél üveg nyaklánc, egyedi, különleges ajándék akár karácsonyra, természet kedvelőknek, növény medál kerekített formában
Bővebben
14 000 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek
Természet kedvelőknek legjobb ajándék :) Egyedi, kézzel készült ékszer. Teljesen ólommentes, 1/3 részt ezüstöt tartalmaz a forrasztó anyag. Nemesacél lánccal! Lánc hossza 70cm de kérheted más mérettel is. Medál szélessége. 3.2cm Termékeim KÉZZEL készülnek így mindegyiknek megvan a maga sajátossága. Ezért ha 2 ugyanolyan terméket kérsz, akkor lehetséges hogy nem lesz teljesen egyforma mert nem géppel rakom össze őket. Viszont épp ezért egyediek! : )
További információk

További információk

Anyaga beton, ezüst, réz, újrahasznosított, üveg
Színe ezüst
Kiszállítási idő 5 munkanapon belül
Márka Atinytrip GlassArt
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Kovács Petra vagyok, 9 éve üvegműves vagyok és egyedi, kézzel készült ékszereket, dekorációkat, lámpákat készítek. Munkáimat leginkább a természet ihleti.  Igyekszem üvegbe zárni a növènyek csodáit, nyakláncaimban állatokat megjeleníteni hogy viselőjük a zsúfolt hétköznapokban egy perc nyugalmat leljen bennük. Idén készítettem első trófeámat ami egy jegesmedve. Aminek tervèt a ecohunt készítette. Számomra ez az állat szimbólizálja az éghajlat változás következmènyeit, a biodiverzitás csökkenèsèt, rámutatva a földünket pusztító, negatív hatásra. Minden vásárlóm nem csak egy aprólékosan kidolgozott  üveg művet kap hanem támogatja is a WWF-et a végösszeg egy bizonyos részével! 

Ékszereimet, dekorációimat nagy odafigyeléssel és sok szeretettel készítem. Mindegyik darab teljesen egyedi és különleges!

LOVE THE FOREST
LOVE THE NATURE

Cikkszám: EK1573826861555753