FAUN őszi leveles üveg nyaklánc, ezüstözve

Kiszállítási idő: 5 munkanapon belül
Őszi levél üveg nyaklánc, egyedi, különleges ajándék akár karácsonyra, természet kedvelőknek, növény medál szív, levél formában
Bővebben
12 000 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek
Természet kedvelőknek legjobb ajándék :) Kedves szív formában, más növénnyel is kérhető. Egyedi, kézzel készült ékszer. Teljesen ólommentes, 1/3 részt ezüstöt tartalmaz a forrasztó anyag. Nemesacél lánccal! Lánc hossza 70cm de kérheted más mérettel is. Medál szélessége: 2,5cm magassága: 3cm Termékeim KÉZZEL készülnek így mindegyiknek megvan a maga sajátossága. Ezért ha 2 ugyanolyan terméket kérsz, akkor lehetséges hogy nem lesz teljesen egyforma mert nem géppel rakom össze őket. Viszont épp ezért egyediek! : )
További információk

További információk

Anyaga ezüst, réz, újrahasznosított, üveg
Színe ezüst
Kiszállítási idő 5 munkanapon belül
Márka Atinytrip GlassArt
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Kovács Petra vagyok, 9 éve üvegműves vagyok és egyedi, kézzel készült ékszereket, dekorációkat, lámpákat készítek. Munkáimat leginkább a természet ihleti.  Igyekszem üvegbe zárni a növènyek csodáit, nyakláncaimban állatokat megjeleníteni hogy viselőjük a zsúfolt hétköznapokban egy perc nyugalmat leljen bennük. Idén készítettem első trófeámat ami egy jegesmedve. Aminek tervèt a ecohunt készítette. Számomra ez az állat szimbólizálja az éghajlat változás következmènyeit, a biodiverzitás csökkenèsèt, rámutatva a földünket pusztító, negatív hatásra. Minden vásárlóm nem csak egy aprólékosan kidolgozott  üveg művet kap hanem támogatja is a WWF-et a végösszeg egy bizonyos részével! 

Ékszereimet, dekorációimat nagy odafigyeléssel és sok szeretettel készítem. Mindegyik darab teljesen egyedi és különleges!

LOVE THE FOREST
LOVE THE NATURE

Cikkszám: EK1573828193424754