BOLLICINO 5 FÜLBEVALÓ A

Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül

Egyedi tervezésű design ékszer. A pötty fülbevaló készítésekor 5 mm átmérőjű lemezből kivágott, bedugós fülbevaló. Az ezüst felületét antikoltuk. Két méretben kapható: 5 mm és 6 mm átmérőjű lemezből készített.


Bővebben

* Kötelező kitölteni

4 500 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 3 kg

 

 

Postai csomag 1600 Ft

 

 

Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek

Egyedi tervezésű design ékszer. A pötty fülbevaló készítésekor 5 mm átmérőjű lemezből kivágott, bedugós fülbevaló. Az ezüst felületét antikoltuk. Ez a felületkezelés folyamatos hordás mellett lekophat, vagyis felfényesedhet. Az alapanyag minőségét nem befolyásolja, a felületkezelést bármikor újra el tudjuk végezni, első alkalommal díjmentesen.

Alapanyag: Antikolt felületű 925 ezrelék finomságú sterling ezüst.

 

További információk

További információk

Anyaga ezüst
Színe ezüst
Kiszállítási idő 3 munkanapon belül
Óraszíj színe barna
Márka Rulied by Casa D'Oro
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Vállalkozásunkat, a Casa d’Oro-t férjemmel közösen hoztuk létre 2000-ben. A névvel arra szerettünk volna utalni, hogy az építészet és a nemesfém kapcsolata nálunk egészként működik együtt, hiszen férjem ötvösmester, én pedig lakberendező vagyok.

Saját design ékszer és kiegészítő márkánk, a Rulied_by_casadoro 2013-ban látott napvilágot.

Az első termékek létrehozását még kevéssé a tudatosság, sokkal inkább a különböző technikák közti csapongás jellemezte. Ennek az volt az oka, hogy ekkor még egyedül tevékenykedtem egy számomra teljesen új területen. A termékekről kapott számos pozitív – és sokszor épp a negatív – visszajelzések hatására egyre tudatosabb tervezésbe és márkaépítésbe kezdtem, így indultunk el az egyedi design ékszer tervezés felé.

Mivel rám a minimalista stílus nagy hatást gyakorolt mind az építészetben, mind a divat és öltözködés terén, az egyedi ékszerek készítésében is meghatározó ez az irányvonal. Bár kollekcióink rendkívül sokszínűek, mindig törekszem letisztult darabokat létrehozni.

Cikkszám: ÉK15602740789075701