Kreatív játék és egyedi dekoráció egyben. Íme néhány remek ötlet, hogy valami meseszerűt alkoss a gyerekszobában. Nem kell hozzá különösebb kézügyesség, nagy kiadás vagy több napos robot. Klassz ötletek nyomán olyan színpadot, kifutópályát, játékboltot építhetsz, amit imádni fognak a gyerekek. Szülinapra, zsúrra, vagy csak extra meglepetésként várhatod haza az oviból, iskolából.

A jövő nagy sztárja csodás színpadra léphet, nem kell más hozzá, csak egy pár hangsúlyos függöny, néhány székecske, és még a fellépő ruháknak is jut egy pazar szekrény.

Extravagáns kifutópálya, autók, helikopterek, csillagközi rombolók is helyet kaphatnak a szobában. Dekor ragasztószalagokkal egyszerű és gyors az építkezés, a fal sem állja útját a fantázia szárnyalásának.

Lépj be a boltomba! Egyszerű polcokból, rajztáblákból egy bevásárlóközpontot varázsolhatsz a szoba szegletébe.

Nagy ötlet és tábla kis alkotóknak. Mindennap új remekmű születhet, és milyen páratlan dekorációvá válhat! Táblákat, táblafestékeket kreatív hobbiboltokban, barkácsáruházakban vásárolhatsz hozzá, vagy akár interneten is megrendelheted.

A nagyvárosi nyüzsgés egy kis szobában is lendületet adhat a közös játékra, bármelyik mese életre kelhet a falakon.

A mágneses betűk a játékos tanulás mellett édes alkalmat teremtenek a kedves üzeneteknek. Szülinapkor is jó móka lehet összeállítani a jókívánságokat.

Eshet az eső, fújhat a szél, az alvókuckóban mindig vidáman térhettek nyugovóra. Ha jobbra forduló az idő, a manók, mesefigurák is megérkezhetnek őrizni a nyugodt álmokat.

fotók: pinterest