A nyárban az egyik legklasszabb dolog, hogy végre kiszabadulhatsz a négy fal közül, és szabadon uralhatod a teret. Legyen az a természet lágy öle, egy kis kert vagy egy terasz.

Nem kell ahhoz drága beruházás, hogy luxuskörülmények között érezd magad. Egy fantasztikus kerti parti, extravagáns piknik vagy baráti teraszbuli díszleteit könnyen összegyűjtheted.

Néhány kényelmes párna, régi szőnyeg, lepedő és ágytakaró, a karácsonyi égősor, a gyerkőc szülinapi szobafüzére - máris csodás helyszíneket kreálhatsz. A legfontosabb úgyis a jó társaság lesz!

Egy-két régi párna, puha szőnyeg, hangulatos égősor: a terasz készen is áll egy hangulatos beszélgetéshez, kávézáshoz, baráti vacsorához vagy csendes olvasáshoz.

Miért ne lehetne otthon, a kertben mozizni egy projektorral? Kivetítőnek egy fehér nagy lepedő is megteszi. A meccseket is nézhetitek a tiszta ég alatt.

Sátrat nemcsak a gyerekeknek építhetsz, tökéletes hely egy kis esti romantikához. Pár nagyobb lepedő vagy függöny, egy szőnyeg és néhány párna a kényelmes elnyújtózáshoz.

Ha nincs se kerted, se teraszod, attól még rengeteg csodás helyre eljuthatsz, nem is kell messzire menned. Pakolj tele egy kosarat finomságokkal, vigyetek pár takarót, kispárnát, élvezzétek a természet nyugalmát.