Eredeti, vidám, pénztárcabarát, és nem túl bonyolult elkészíteni. Ilyen ötleteket gyűjtöttünk össze, hogy a farsangi mulatság tökéletes legyen.

Ha nem tudod, milyen legyen az első jelmez, vagy már a sokadik évi óvodai, iskolai alkalomra kerül sor, kifogytál a tündérekből, királylányokból, kalózokból, nagy harcosokból, sok olyan lehetőség áll előtted, amit magad is el tudsz készíteni, és lepipálja a kölcsönzők kínálatát.

A farsang különleges élmény a gyerekek számára, egy kis ünnepi bolondozás, színpadra lépés, a fantáziavilág életre keltése. Végre ott lehetnek a mesében, annak a bőrébe bújhatnak, akiért rajonganak, azzá válhatnak, amikké csak szeretnének. Ezek az egyedi ötletek azért is nagyszerűek, mert nem kell attól tartani, hogy a farsangi forgatagban eltűnnének az éppen aktuális kedvencek, a Pókemberek, Harry Potterek, Star Wars-figurák között.

A jelmezek készítésébe a gyerekeket is bevonhatod, a közös alkotás lefoglalja őket a nagy izgalmak közepette, egyben le is tesztelhetik a jelmezt, hiszen majd több órát kell abban fesztelenül és kényelmesen eltölteniük.

Gyűjteményünkben találhatsz kifejezetten kislányoknak, kisfiúknak szóló jelmezt, de több unisex fazont is, vagy testvéreknek, baráti kis párocskáknak valót:

 

képek forrása: pinterest.com