Egy lendületes dizájnvásárba érkeztél, ahol a neves hazai tervezők mellett olyan kreatív alkotóműhelyek termékeit is megismerheted, megvásárolhatod, akikhez csak nehezen vagy költségesen jutnál el.

A piactéren olyan hazai márkákat is megtalálsz, amelyek eddig országosan nem voltak elérhetők. Ha a Krafty-n vásárolsz, nemcsak gyönyörű, egyedi termékekhez juthatsz, de a hazai kisvállalkozások sikeréhez is hozzájárulsz.

Az év minden napján nyitva tartunk, az ország bármely pontjáról összekapcsolódhat az alkotó és a vásárló.

Az oldalon számos szűrő ad tippet, hogy a rengeteg termék közül megtalálhasd a számodra legmegfelelőbbet. Például ha lakásavatóra vagy hivatalos, kisbabája születik a barátaidnak, egy tininek keresel születésnapi ajándékot, vagy állatbarát ismerősödet lepnéd meg valami igazán egyedi portékával. Számtalan szűrési opcióval böngészhetsz, és mindig találhatsz valami újat, egyedit.

A piactér termékkínálata és alkotói közössége folyamatosan bővül, örömmel vesszük az új tervezők, márkák csatlakozását, vásárlóink pozitív visszajelzései, egyre növekvő érdeklődése mellett. Akár magadnak, akár másnak keresel ajándékot, érdemes a Krafty piactéren árusító tervezők termékei között szétnézned, hiszen duplán öröm lehet, ha itt vásárolsz. Egy igazán egyedi, személyes kincsre bukkanhatsz, miközben hozzájárulsz ahhoz, hogy a hazai kisvállalkozások továbbra is ilyen fantasztikus dolgokat alkothassanak és növekedjenek.