Egyre hidegebbre fordul az idő és hamarabb sötétedik. Mit csináljunk a gyerekekkel? Hogyan kössük le őket úgy, hogy hasznosan teljen az idő, de ne legyen megerőltető, mindig csak fejlesztő játék? A kreatív kézműves foglalkozások minden gyereket kíváncsivá tesznek. Észrevehetetlenül lopóznak be érdeklődésük középpontjába és igazándiból szuperül fejlesztik gyerekeinket. Alkotnak, használják a fantáziájukat és különféle anyagokat, technikákat próbálnak ki. 

A gyerekek mindig nagy lelkesedéssel vetik bele magukat Makmarci család, gesztenye figurák készítésébe, de felnőttként is bele lehet feledkezni a különféle formák, figurák variálásába.

Néhány alapanyag szükséges hozzá, ami minden kertben és háztartásban megtalálható, és az őszi termésekből gyakorlatilag elkészíthetünk akár egy teljes állatkertet. Néhány a fentiektől példáktól eltérő ötletet szeretnénk megmutatni nektek bárányt, résnszarvast, baglyot és mókusokat:

    

                                     

képek forrása: pinterest.com

Ugye milyen egyszerű egy jó kis állatkertet elkészíteni? Önfeledt közös szórakozás és órákig tud vele az egész család játszani. Próbáljátok ki, a biztos a siker!