Olvasd el a legropogósabb blogpostjainkat!

Valami könnyűre és habosra vágysz? Vagy épp elenkezőleg?

Válogass bátran és merd kipróbálni őket!

Megnézem

Virágos és gyümölcsös jégkockák

Különleges alkalmakra, például esküvőre, születésnapra, évfordulóra extravagáns, gyümölcsökkel és ehető virágokkal teli jégkockákkal is szervírozhatod az italokat.

Tovább
Megnézem

Esküvő rusztikus stílusban

A nyárral beléptünk az esküvők szezonjába. A szép idő kedvez a visszafogottan elegáns rusztikus stílusnak, a természetes, naturális anyagok, dekorációk használatának, és persze a különleges helyszíneknek.

Tovább
Megnézem

Krétával kreatívan anyák napjára

Ugye milyen egyszerű és szenzációs ötlet? Csak kréta kell hozzá és a mobilod. Imádnivaló fotókat készíthetsz anyák napjára. Apukáknak testhez álló kreatív feladat, de akár az egész család részt vehet benne, és megajándékozhatjátok a nagyit.

Tovább
Megnézem

Végre minden virágba borult, még a jégkockák is

Különleges alkalmakra, például esküvőre, születésnapra, évfordulóra extravagáns, gyümölcsökkel és ehető virágokkal teli jégkockákkal...

Tovább
Megnézem

Különleges tojásdekorációs technikák

A húsvéti tojásfestés hagyományát nem hagyományos technikákkal is gazdagíthatod! Látványukban ezek a díszes tojások igazán pazar és rendkívüli alkotásoknak tűnnek, ám te magad is elkészítheted egy-egy ötletes praktika alapján.

Tovább
Megnézem

Kreatív jelmezek kicsiknek

Eredeti, vidám, pénztárcabarát, és nem túl bonyolult elkészíteni. Ilyen ötleteket gyűjtöttünk össze, hogy a farsangi mulatság tökéletes legyen.

Tovább
Megnézem

Csináljunk együtt állatkertet őszi termésekből

Egyre hidegebbre fordul az idő és hamarabb sötétedik. Mit csináljunk a gyerekekkel? Hogyan kössük le őket úgy, hogy hasznosan teljen az idő, de ne legyen megerőltető, mindig csak fejlesztő játék? A kreatív kézműves foglalkozások minden gyereket kíváncsivá tesznek. Észrevehetetlenül lopóznak be érdeklődésükbe és igazándiból szuperül fejlesztik gyerekeinket. Alkotnak, használják a fantáziájukat és különféle anyagokat, technikákat próbálnak ki. 

Tovább
Megnézem

Karácsonyi csomagolási tippek

A karácsony az az ünnep, amikor a legtöbben igazán megadják a módját az ajándék becsomagolásának is. Egy kreatív, egyedi csomagoláshoz nem kell feltétlenül sokat költeni, drága csomagolóanyagokat vásárolni.

Tovább
Megnézem

Állíts karácsonyfát másképp

Ha nem tudsz, vagy akarsz hagyományos karácsonyfát felállítani, kevés a hely, lemerült a családi kassza, látványos és eredeti megoldásokat keresel, egy kis fantáziával fantasztikus és egyedi ünnepi dekorációd lehet.

Tovább
Megnézem

Fehér Csaba: Így készül a sütődiszkosz

Ismerd meg, hogyan készül a sütődiszkosz, miként válhat igazán egyedi darabbá, amelyen a mester keze munkája mellett a kettőtök története is nyomot hagy.

Tovább
Csökkenő irány beállítása
10 elem