Szeretnénk  megköszönni, hogy követitek a Blogunkat.

Nagyon örülünk, hogy a Krafty közösségben üdvözölhetünk, és rendkívül hálásak vagyunk a folyamatos támogatásotokért. 

 

TÖRTÉNETÜNK

A Krafty Market piacteret 2015 októberében indította útjára Veidner Alexandra és Koltányi Viktória, hogy támogassák a magyar kreatív ipari kisvállalkozásokat, azon belül is főként a nőket. A Krafty piacterén csodálatos kézzel készített termékeket kínálunk megannyi önálló hazai kisvállalkozásoktól. Csapatunk segít a tervezőknek, hogy ezeket az egyedi termék kollekciókat egy szélesebb platformon megismertessék a vásárlókkal. Minden egyes Krafty-n történő vásárlás erősít és támogat egy tehetséges tervezőt és annak családját. Rengeteg hazai tervezővel dolgozunk együtt és folyamatosan növekszik ezeknek a designereknek a száma, akiket segíteni tudunk ezzel a platformmal, hogy sikeresek legyenek a termék eladásaikban és növekedjen vállalkozásuk.

 

 

INSPIRÁCIÓNK

Szandra és Viki mindig is vonzódtak az egyedi kézzel készített minőségi termékekhez. Utazásaik révén insprálódtak elsősorban, amikoris helyi tehetséges tervezők termékeivel találkoztak szerte a világban. A gondolat ekkor fogant meg, hogy hogyan lehetne ezeket a tervezőket Magyarországon megtalálni, összegyűjteni és segíteni őket, hogy sokkal szélesebb vásárlói réteghez jussanak el, ne maradjanak meg lokális szinten. Hosszas külföldi kutatás és gondolkodás során kialakult a koncepció, miszerint online piactérre fogják összegyűjteni a tervezőket, így semmiféle akadályt nem jelent majd a távolság sem. Így a Krafty lehetőséget ad a vásárlóknak is országos szinten, hogy vegyenek minőségi különleges termékeket tudva, hogy közben hazai kisvállalkozásokat és közösségeket támogatnak.

 

MISSZIÓNK

A fő missziónk a Krafty-n, hogy egy fenntartható hosszútávú lehetőséget biztosítsunk partnereink számára. Minden egyes termékeladás komoly hatással lehet a tervezőinkre. Sok kézműves pályaelhagyó, tehát más munkával kerestek korábban pénzt, de valamilyen változásra volt szükségük és a kreatív ipart választották. Sokan kezdő vállalkozók, minden vásárlás egy pozitiv visszacsatolás számukra. A női tervezőinknek esetenként lehetőségük adódik otthonról végezniük a munkát, akár rugalmas beosztásban, miközben a családjukról is tudnak gondoskodni úgy, hogy pénzügyileg is hozzá tudnak járulni a családifenntartásához.

 

KÖSZÖNET 

Nagyon hálásak vagyunk a támogatásért, amit kapunk a családunktól, barátainktól, tervezőinktől és természetesen a vásárlóinktól. A piactéren történő vásárlások és az, hogy együtt vagytok velünk ebben a misszióban segít nekünk abban, hogy ténylegesen támogathassuk a tervezőket és családjukat. Kövessetek minket a blogon, rendre nézzétek meg a legújabb termékeket és tervezőinket és vásároljatok. Nagyon örülünk, hogy ti is részesei vagytok ennek a missziónak és segítitek a projekt növekedését.