Blog

Megnézem

A KRAFTY története

Szeretnénk nagyon megköszönni, hogy követitek a Blogunkat. Örülünk, hogy a Krafty közösségben üdvözölhetünk, és rendkívül...

Tovább
Megnézem

Virágos és gyümölcsös jégkockák

Különleges alkalmakra, például esküvőre, születésnapra, évfordulóra extravagáns, gyümölcsökkel és ehető virágokkal teli jégkockákkal is szervírozhatod az italokat.

Tovább
Megnézem

Akit az egyedi lenyomatok mögött találsz 2

Kézzel nyomott, egyedi mintás táskák, hátizsákok, laptoptokok dizájner textilekből, izgalmas megoldásokkal. A Hepphabit kínálatában felnőtteknek és gyerekeknek is találsz mutatós, egyben praktikus kiegészítőket.

Tovább
Megnézem

Divatba jött a róka

Minden gyerekszobába kell egy édes kis állatfigura. Nem is csak egy! Persze a plüsst olyan jó ölelni, de ha dekorációs elemként használod a nagy kedvencet, meseszerű hangulatot varázsolhatsz az összes zugba.

Tovább
Megnézem

Akit a különleges art kiegészítők mögött találsz

A Punctually Punch igazi egyéniségek, varázslatos női kiegészítők tervezője, olyan kínálattal, amiből nemcsak magadnak vásárolhatsz valami igazán különlegeset, de találhatsz a gyerekednek, a testvérednek, a barátnődnek, az anyukádnak, a nagymamádnak vagy éppen a feleségednek is egy-egy csodás ajándékot.

Tovább
Megnézem

Akit a táskák üzenete mögött találsz

A Mío Design feliratos táskákkal kreatívan és színesen üzenhetsz magadról a világnak. Ha neked is van saját üzeneted, less be egy kicsit a kulisszák mögé. Megláthatod, mennyi kíváncsiság, szenvedély, álom és valóra váltás kíséri azt, hogy az üzenet célba találhasson.

Tovább
Megnézem

Akit az üveg életre keltése mögött találsz

A Kadusz Design kínálatában olyan mesés üvegvázákat, tálakat, ékszereket találsz, amelyek mindegyike egyedi, megismételhetetlen darab. Speciális technikával készültek, életre keltve az üveget, gyönyörű formákban, csodás csillogással és természetesen az alkotó keze nyomával.

Tovább
Megnézem

Akit a testre szabott táskák mögött találsz

Egy táska sosem csupán egy táska. Túlélőkészlet, ruha-kiegészítő, egyéniség-lenyomat, szerelem. A Galoska-táskák mind egyedi darabok, szokatlan és bátor társítások, harmóniát találnak az elsőre összeférhetetlennek tűnő mintákban, színekben, formákban.

Tovább
Megnézem

Akit a páratlan fa-remekek mögött találsz

A FromWood, ahogyan azt angol elnevezése is mutatja, kizárólag fából készít egyedi, igényes használati tárgyakat, dizájntermékeket. Minden kézi megmunkálással készül, a dekorációktól kezdve az nyakkendőkön és mobiltartókon át egészen a kisbútorokig!

Tovább
Megnézem

Akit a kartonfantáziák mögött találsz

A KreARTON egyedi tervezésű, kartonból készülő gyerekjátékokat és dekorációkat forgalmaz. Olyan termékeket, amelyek nemcsak önmagukban látványosak és izgalmasak, de kicsiknek és nagyoknak is meghagyják a kreatív önkifejezés lehetőségét, egy jó alapot a fantázia szabadon szárnyalására.

Tovább
Megnézem

Kreatív kerti parti

A nyárban az egyik legklasszabb dolog, hogy végre kiszabadulhatsz a négy fal közül, és szabadon uralhatod a teret. Legyen az a természet lágy öle, egy kis kert vagy egy terasz.

Tovább
Megnézem

Esküvő rusztikus stílusban

A nyárral beléptünk az esküvők szezonjába. A szép idő kedvez a visszafogottan elegáns rusztikus stílusnak, a természetes, naturális anyagok, dekorációk használatának, és persze a különleges helyszíneknek.

Tovább
Csökkenő irány beállítása
1-12 of 33
  1. 1
  2. 2
  3. 3