Árulj te is a Krafty-n!

 

CSATLAKOZZ PARTNERKÉNT és szólj kreatív alkotó társaidnak is, hogy áruljanak ők is a Krafty-n        

Várunk minden MAGYAR tehetséges ALKOTÓT, TERVEZŐT, vagy GYÁRTÓT, aki szívesen árusítaná termékeit egy kreatív, látványos, vásárló- és felhasználóbarát piactéren.

hello@krafty.hu

 

MIT NYÚJT NEKED A KRAFTY?

- INGYENES MEGJELENÉST egy válogatott kínálatú piactéren, ahol csak és kizárólag az eladott terméked, azaz a tényleges megrendelésed után kapunk 15% jutalékot, mely tartalmazza az online fizetés bankköltségi jutalékát is.

 - Saját url-en elérhető kereskedői márkaoldalt, SAJÁT BOLTOT kapsz, ahol te magad kezelheted a termékeidet, eladásaidat, bemutatkozódat.

- GYÖNYÖRŰ, SZÍNVONALAS online piacteret, ahol rangjukhoz méltón jelennek meg termékeid és a márkád. Ahol a vásárlók egy korszerű webshoptól elvárható vásárlási élményt kapnak, miközben KÖZVETLENÜL TŐLED VÁSÁROLNAK ÉS KÖZVETLENÜL NEKED FIZETNEK.

 - PROFESSZIONÁLIS INFORMATIKAIRENDSZERT, melyen keresztül termékeid országosan elérhetőek lesznek. A Krafty-n különböző általad biztosított szállítási opciókkal (tervezőnként változó) és a legbiztonságosabb online fizetéssel vásárolhatóak meg termékeid, melyeket egyszerűen akár a telefonodról is feltölthetsz a saját boltodba.

- Akár KEZDŐ VÁLLALKOZÓ vagy, akár még csak most FONTOLGATOD EGY VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSÁT, a Krafty-val KÖLTSÉGEK NÉLKÜL VÁGHATSZ BELE az online értékesítésbe, INGYEN lehet egy saját webshopot.

- Vagy akár lehet ez egy EGY PLUSZ ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁD - amennyiben már rendelkezel saját webshoppal - ahová a téma iránt fogékony vásárlók látogatnak. SZÉLESEBB ISMERTSÉG lehetőségét is magában rejti.

- ÜZLETI TÁMOGATÁST, mert a Krafty csapata melletted áll, hogy tudásával, ötleteivel támogassa vállalkozásodat, amennyiben igényled ezt.

 - KÖZÖSSÉGET, ahol a közös érték az alkotás öröme, és ahol a többi kreatív alkotóval is tapasztalatot cserélhetsz.

 

MILYEN TERMÉKEKET KERESÜNK?

Amelyek minőségűek, INNOVATÍVAK, vásárlásra csábítók. KISSZÉRIÁS márkákat, KÉZMŰVES technológiával készült tárgyakat. 

KÜLÖNLEGES, EGYEDI termékeket, amelyek magukon viselik készítőjük egyéniségét.

 

 HOGYAN MŰKÖDIK A KRAFTY?

1.Jelentkezz emailben hello@krafty.hEz egy válogatott piactér, a gyors elbírálás után, online szerződünk, majd beléphetsz a saját boltodba.

2. Innentől termékeidet te magad töltheted fel és kezelheted a Krafty piactér admin oldalán, mintha egy saját webshopod lenne.

3. A Krafty kreatív csapata mindent megtesz azért, hogy az oldalt minél több vásárló látogassa, itt nálunk minden a marketingről szól, így neked több időd marad alkotni.

4. A vásárlók nagyon sok szűrési opcióval böngészhetik a gyönyörű termékeket az oldalunkon.

5. Minden online történik. Amennyiben termékedet megvásárolták, a megrendelésről email értesítést kapsz, majd online direktben neked fizetnek.

6. A biztonságos direkt online fizetés a BARION fizetési rendszerén keresztül történik, ezért regisztálnod kell a vállalkozásodat a Barion oldalán.

7. A Barion regisztráció pár lépésben, csak pár perc az alábbi linken: https://secure.barion.com/Registration?mode=Organization&oc=98&isEmailLocked=False

8. Nincs utólagos elszámolás és nem áll a pénzed nálunk. Fix 10% közvetítői jutalékunk automatikusan levonódik az online fizetéskor.

 9. A csomagot te küldöd el a számlával együtt a vásárlónak az általa választott szállítási opcióval, ügyelve a termékhez rendelt, vállalt szállítási határidőre.

 10. Mindenki boldog a vásárló, a tervező és mi is.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

A Krafty az oldalán keresztül lebonyolított vásárlás után a teljes vételár 15 %-ára jogosult, ezért cserébe kapsz

- Korlátlan, akár a mobilodról is elvégezhető termékfeltöltési és rendeléskövetési lehetőséget a piactérre

- Saját url kódos partner oldalt, amit bárhová belinkelhetsz, így kiválthatja a saját webshopot is

- Partner oldaladon márkanévvel, logóval és bemutatkozóval való megjelenést 

- Krafty facebook oldalán termékajánló és újdonságok posztjaiban való megjelenést

- Blogunkon, facebook oldalunkon való alkotói interjú megjelentetését 

- Folyamatos marketingtámogatást

- Nincs havi díj

- Nincs termékfeltöltési díj

- Nincsenek rejtett költségek

  

CÉLUNK:

A Krafty csapata tapasztalt marketing- és reklámszakemberekből, kreatív tanácsadókból áll, akik számos sikeres projektet tudhatnak már maguk mögött.

Szenvedélyesek vagyunk és elkötelezettek, rajongunk a szép, egyedi, eredeti dolgokért, és rengeteg tehetséges és kreatív tervező és gyártó létezik Magyarországon.

Víziónk egy sikeres e-kereskedelmi márka, amely működéséből adódóan valójában sok-sok sikeres hazai kisvállalkozást jelent majd.

 

Szeretnél nálunk árulni? JELENTKEZZ MOST!

Csak pár nap és létrehozzuk a saját boltodat.

 

Írj nekünk néhány mondatot magadról, küldj képet a termékeidről és oszd meg velünk a adataidat (cégnév, cím, adószám, telefonszám)

 

hello@krafty.hu

 

Mi rövid időn belül tájékoztatunk, hogy a csatlakozási kérésed sikeres volt-e és ezzel együtt elküldjük a jelszót, hogy beléphess a saját bolt felületedre.

  

Online regisztráció és szerződéskötés pár lépésben:

1.   Lépj be az emailcímeddel és a tőlünk kapott jelszóval a főoldalon a "Tervező vagyok" fülre kattintva, ide: https://krafty.hu/partner/account/

2.   A részletes szerződési feltételeket az ÁSZF-ben és az Adatkezelési Tájékoztatóban találod, fogadd el ezeket és máris kész a saját boltod.

3.   Tölts fel a termékeidet, bemutatkozódat, logódat, szállítási opcióidat. Ne felesjtsd el elküldeni nekünk e-mailben a BARION azonosítódat, mert ez elengedhetetlen az online bankkártyás fizetés miatt.

4.   Ha mindennel elkészültél, mi aktiváljuk a termékeidet és indulhat a boltod!

 

SOK SIKERT!