BOLLE COLLANA EXKLUZÍV NYAKÉK S bőr betéttel

Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül

A LeBolle design ékszer kollekció legszebb és legösszetettebb darabja a nyakék. Ezekből csak limitált mennyiséget kívánunk értékesíteni, ezzel is megőrizve a termék értékét. Minden nyakék kétoldalas. Az egyik oldalon a felületkezeléssel megegyező színű bőr található, a másik oldalon valamilyen kontrasztos szín. Ennél a nyakéknél az ezüst felületét ródium bevonattal láttuk el, majd 24 karátos színarany bevonattal. Sötétzöld (egyedi szín, nincs a színskálában, ez a szín fix, nem választható) és 03-arany színű bőrt ragasztottunk a foglalatokba. 


Bővebben

* Kötelező kitölteni

85 000 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 3 kg

 

 

Postai csomag 1600 Ft

 

 

Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek

A LeBolle design ékszer kollekció legszebb és legösszetettebb darabja a nyakék. Ezekből csak limitált mennyiséget kívánunk értékesíteni, ezzel is megőrizve a termék értékét. Minden nyakék kétoldalas. Az egyik oldalon a felületkezeléssel megegyező színű bőr található, a másik oldalon valamilyen kontrasztos szín. Ennél a nyakéknél az ezüst felületét ródium bevonattal láttuk el, majd 24 karátos színarany bevonattal. Sötétzöld (egyedi szín, nincs a színskálában, ez a szín fix, nem választható) és 03-arany színű bőrt ragasztottunk a foglalatokba. A ródium egy platina fém, ami igen kemény felületkezelés, de folyamatos hordás mellett lekophat. Az alapanyag minőségét nem befolyásolja, a felületkezelést bármikor újra el tudjuk végezni, első alkalommal díjmentesen.

Alapanyag: Ródiumozott és 24 karátos arannyal felületkezelt 925 ezrelék finomságú sterling ezüst, benne valódi bőr betéttel. A bőr minden esetben a LEATHER karkötők gyártásakor keletkező „hulladék” alapanyagból kerül az ékszerbe, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést.

A nyakék láncának hossza választható felár nélkül. Ha más színű bőrrel szeretnéd, a megadott színek közül választhatsz.

Ha más felületkezelést szeretnél, válaszd az EGYEDI MEGRENDELÉS gombot. A limitált mennyiség miatt az egyedi megrendeléseket csak korlátozott számban tudjuk elfogadni, erről bővebb információt a visszaigazoló levélben adunk megrendeléskor.

További információk

További információk

Anyaga bőr, ezüst, ródium, vörösarany
Színe rosegold
Hossza hosszú
Kiszállítási idő 3 munkanapon belül
Óraszíj színe barna
Márka Rulied by Casa D'Oro
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Vállalkozásunkat, a Casa d’Oro-t férjemmel közösen hoztuk létre 2000-ben. A névvel arra szerettünk volna utalni, hogy az építészet és a nemesfém kapcsolata nálunk egészként működik együtt, hiszen férjem ötvösmester, én pedig lakberendező vagyok.

Saját design ékszer és kiegészítő márkánk, a Rulied_by_casadoro 2013-ban látott napvilágot.

Az első termékek létrehozását még kevéssé a tudatosság, sokkal inkább a különböző technikák közti csapongás jellemezte. Ennek az volt az oka, hogy ekkor még egyedül tevékenykedtem egy számomra teljesen új területen. A termékekről kapott számos pozitív – és sokszor épp a negatív – visszajelzések hatására egyre tudatosabb tervezésbe és márkaépítésbe kezdtem, így indultunk el az egyedi design ékszer tervezés felé.

Mivel rám a minimalista stílus nagy hatást gyakorolt mind az építészetben, mind a divat és öltözködés terén, az egyedi ékszerek készítésében is meghatározó ez az irányvonal. Bár kollekcióink rendkívül sokszínűek, mindig törekszem letisztult darabokat létrehozni.

Cikkszám: ÉK15602630569385141