BOLLA D’ARIA 1 GYŰRŰ bőr betéttel

Kiszállítási idő: előrendelhető

Egyedi tervezésű design ékszer. A buborék gyűrű tervezésekor négyzet profilos, egyszerű karika formához négy kis pöttyöt, buborékot forrasztottunk. Három buborék bőr nélküli, a negyedik kis peremmel ellátott foglalatba 6mm átmérőjű 09-antracit színű bőrt ragasztottunk. Az ezüst felületét ródium bevonattal, majd 24 karátos vörös arannyal láttuk el, így lett rosegold színű.


Bővebben

* Kötelező kitölteni

22 500 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 3 kg

 

 

Postai csomag 1600 Ft

 

 

Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek

Egyedi tervezésű design ékszer. A buborék gyűrű tervezésekor négyzet profilos, egyszerű karika formához négy kis pöttyöt, buborékot forrasztottunk. Három buborék bőr nélküli, a negyedik kis peremmel ellátott foglalatba 6mm átmérőjű 09-antracit színű bőrt ragasztottunk. Az ezüst felületét ródium bevonattal, majd 24 karátos vörös arannyal láttuk el, így lett rosegold színű. A ródium egy platina fém, ami igen kemény felületkezelés, ezért az aranyozás is tartósabb lesz, de folyamatos hordás mellett lekophat. Az alapanyag minőségét nem befolyásolja, a felületkezelést bármikor újra el tudjuk végezni, első alkalommal díjmentesen. 

Alapanyag: Ródiumozott és 24 karátos arannyal felületkezelt 925 ezrelék finomságú sterling ezüst, benne valódi bőr betéttel. A bőr minden esetben a LEATHER karkötők gyártásakor keletkező „hulladék” alapanyagból kerül az ékszerbe, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést.

A buborék gyűrű különböző méretekben kapható, kérjük, megrendeléskor add meg a méretet (pl: 51-es).

További információk

További információk

Anyaga bőr, ezüst, ródium, vörösarany
Színe rosegold
Kiszállítási idő előrendelhető
Márka Rulied by Casa D'Oro
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Vállalkozásunkat, a Casa d’Oro-t férjemmel közösen hoztuk létre 2000-ben. A névvel arra szerettünk volna utalni, hogy az építészet és a nemesfém kapcsolata nálunk egészként működik együtt, hiszen férjem ötvösmester, én pedig lakberendező vagyok.

Saját design ékszer és kiegészítő márkánk, a Rulied_by_casadoro 2013-ban látott napvilágot.

Az első termékek létrehozását még kevéssé a tudatosság, sokkal inkább a különböző technikák közti csapongás jellemezte. Ennek az volt az oka, hogy ekkor még egyedül tevékenykedtem egy számomra teljesen új területen. A termékekről kapott számos pozitív – és sokszor épp a negatív – visszajelzések hatására egyre tudatosabb tervezésbe és márkaépítésbe kezdtem, így indultunk el az egyedi design ékszer tervezés felé.

Mivel rám a minimalista stílus nagy hatást gyakorolt mind az építészetben, mind a divat és öltözködés terén, az egyedi ékszerek készítésében is meghatározó ez az irányvonal. Bár kollekcióink rendkívül sokszínűek, mindig törekszem letisztult darabokat létrehozni.

Cikkszám: ÉK15602611703973921