Vanília abrosz, duplafodros, 100% lenből

Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül

  • Mérete: 140x140 cm Anyaga: 100% len Szín: vanília Az abrosz négyzet, téglalap, kör és ovális formában is rendelhető, különböző méretekben. Ha monogrammal kéred, válaszd ki, hány betűt szeretnél, megrendeléskor pedig az „üzenet az eladónak” rovatban tudod elküldeni a kívánt betűket.

Bővebben

* Kötelező kitölteni

8 900 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 30 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 1 kg 1 - 3 kg 3 - 5 kg
Postai csomag 1050 Ft 1150 Ft 1290 Ft
Fizetési mód
Leírás
Részletek

A duplafodros, vaníliafagyi színű len abrosz valódi eleganciát sugároz. A szolíd fodor díszítést egy keskeny ekrü színű csipke választja el a középrésztől. Ez a darab az ünnepi asztalon a háziasszony és a vendégek kedvence lesz. 

  • Mérete: 140x140 cm
  • Anyaga: 100% len
  • Szín: vanília
  • 30 °C-on mosható

Az abrosz négyzet, téglalap, kör és ovális formában is rendelhető, különböző méretekben.

További információk

További információk

Anyaga pamut
Helyiség szerint étkező, konyha
Színe bézs
Egyedi opciós igen
Kiszállítási idő 3 munkanapon belül
Márka Csipkelengye
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

A kelengye szó hangzása a régmúlt szép idők tradicionális hangulatát idézi meg. Ezt a hangulatot fűszereztük meg textíliáinkon az oly sokszor visszaköszönő, romantikus csipkés vonalakon keresztül némi romantikával. A kelengye szó jelentéséhez kapcsolódva építettük fel kollekciónkat, érintve a családi ünnepeket, úgymint gyermekszületés, házasságkötés, keresztelő, karácsony, születés- és névnap. Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megàlmodàsàban, hogy melegséget ès különlegessèget csempèsszünk általuk az otthonokba. Megunva a sablonos, egyhangú lakástextíliák kínálatát, elhatàroztuk, hogy lètrehozunk valami egèszen egyedit ès szemèlyreszólót, amivel megajàndékozhatjuk magunkat ès szeretteinket. Kèzzel készült termèkeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minősègi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet. Általuk válik a lakàsból otthon, az ajàndèk pedig szemèlyes emlékké alakul át. 

Cikkszám: OT20132802042