Tearózsa törölközőszett, 100% pamut

Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül

Méret: 1 db 70x140 cm fürdőlepedő, 1 db 50x100 cm kéztörlő, 1 db 30x50 cm arctörlő Összetétel: 100% pamut Szín: bézs-rózsa-púder




 


Bővebben

* Kötelező kitölteni

10 900 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 30 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 1 kg 1 - 3 kg 3 - 5 kg
Postai csomag 1050 Ft 1150 Ft 1290 Ft
Fizetési mód
Leírás
Részletek

Ez az új, tetszetős minta mindenkit magával ragad. A harmonikus színvilág és a gyönyörű vintage motívumok, úgy mint a pillangó, rózsák és képkeretek rögtön odavonzzák a tekintetet. A bézs, a homokszín, a púder és a fáradt rózsaszín gyönyörűen kiegészítik egymást. A 3 db-os törölközőszett nagyon különleges éke lehet egy romantikus vagy akár egy letisztult, modern fürdőszobának is. Kislányoktól a nagymamáig bármelyik korosztálynak szeretettel ajánljuk. Hasonló mintával készítettünk még konyharuhát, tányéralátétet, abroszt, díszpárnát, kötényt és nesszeszert is.

Méret: 1 db 70x140 cm fürdőlepedő, 1 db 50x100 cm kéztörlő, 1 db 30x50 cm arctörlő

Összetétel: 100% pamut

Szín: bézs-rózsa-púder

Mosás: 30C-on

További információk

További információk

Anyaga pamut
Helyiség szerint fürdőszoba
Színe bézs, fehér, mintás, rózsaszín
Egyedi opciós igen
Kiszállítási idő 3 munkanapon belül
Márka Csipkelengye
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

A kelengye szó hangzása a régmúlt szép idők tradicionális hangulatát idézi meg. Ezt a hangulatot fűszereztük meg textíliáinkon az oly sokszor visszaköszönő, romantikus csipkés vonalakon keresztül némi romantikával. A kelengye szó jelentéséhez kapcsolódva építettük fel kollekciónkat, érintve a családi ünnepeket, úgymint gyermekszületés, házasságkötés, keresztelő, karácsony, születés- és névnap. Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megàlmodàsàban, hogy melegséget ès különlegessèget csempèsszünk általuk az otthonokba. Megunva a sablonos, egyhangú lakástextíliák kínálatát, elhatàroztuk, hogy lètrehozunk valami egèszen egyedit ès szemèlyreszólót, amivel megajàndékozhatjuk magunkat ès szeretteinket. Kèzzel készült termèkeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minősègi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet. Általuk válik a lakàsból otthon, az ajàndèk pedig szemèlyes emlékké alakul át. 

Cikkszám: OT20132802061