ACQUA BOLLE NYAKLÁNC A bőr betéttel

Kiszállítási idő: 3 munkanapon belül

Egyedi tervezésű design ékszer. A pötty nyaklánc készítésekor négyzet profilos, egyszerű karika formához négy kis pöttyöt, buborékot forrasztottunk. A medál rész mindkét oldala viselhető. Az egyik oldalon egy 6 mm átmérőjű bőr betét található, a másik oldalon 2 db 5 mm átmérőjű. Az egyik oldalon a bőr színe megegyezik a felületkezeléssel, a másik oldalon egy kontrasztos szín található. Ebben a nyakláncban az egyik oldalon 06-púder, a másik oldalon 04-rosegold színű bőr található (ez utóbbi fix, nem választható szín). Az ezüst felületét ródium bevonattal, majd 24 karátos vörös arannyal láttuk el, így lett rosegold színű. 


Bővebben

* Kötelező kitölteni

14 500 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 3 kg

 

 

Postai csomag 1600 Ft

 

 

Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek

Egyedi tervezésű design ékszer. A pötty nyaklánc tervezésekor kis peremmel ellátott, egyszerű kerek foglalatba 6 mm átmérőjű 01-ezüst színű bőrt ragasztottunk. A medál két oldalára láncot forrasztottunk. Az ezüst felületét antikoltuk. Ez a felületkezelés folyamatos hordás mellett lekophat, vagyis felfényesedhet. Az alapanyag minőségét nem befolyásolja, a felületkezelést bármikor újra el tudjuk végezni, első alkalommal díjmentesen. A medál mindkét oldala viselhető. Választhatjuk a fém, illetve a bőrös felületet is.

Alapanyag: Antikolt felületű 925 ezrelék finomságú sterling ezüst, benne valódi bőr betéttel. A bőr minden esetben a LEATHER karkötők gyártásakor keletkező „hulladék” alapanyagból kerül az ékszerbe, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést.

A láncok hossza 42-45 cm, amennyiben ettől eltérő hosszúságút szeretnél, kérjük, add meg a méretet(55 cm hosszúságig az ár változatlan). Ha más színű bőrrel szeretnéd, a megadott színek közül választhatsz.

További információk

További információk

Anyaga bőr, ezüst
Színe ezüst
Hossza hosszú
Kiszállítási idő 3 munkanapon belül
Óraszíj színe barna
Márka Rulied by Casa D'Oro
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Vállalkozásunkat, a Casa d’Oro-t férjemmel közösen hoztuk létre 2000-ben. A névvel arra szerettünk volna utalni, hogy az építészet és a nemesfém kapcsolata nálunk egészként működik együtt, hiszen férjem ötvösmester, én pedig lakberendező vagyok.

Saját design ékszer és kiegészítő márkánk, a Rulied_by_casadoro 2013-ban látott napvilágot.

Az első termékek létrehozását még kevéssé a tudatosság, sokkal inkább a különböző technikák közti csapongás jellemezte. Ennek az volt az oka, hogy ekkor még egyedül tevékenykedtem egy számomra teljesen új területen. A termékekről kapott számos pozitív – és sokszor épp a negatív – visszajelzések hatására egyre tudatosabb tervezésbe és márkaépítésbe kezdtem, így indultunk el az egyedi design ékszer tervezés felé.

Mivel rám a minimalista stílus nagy hatást gyakorolt mind az építészetben, mind a divat és öltözködés terén, az egyedi ékszerek készítésében is meghatározó ez az irányvonal. Bár kollekcióink rendkívül sokszínűek, mindig törekszem letisztult darabokat létrehozni.

Cikkszám: ÉK15602652092237441