ACQUA BOLLE GYŰRŰ A bőr betéttel

Kiszállítási idő: előrendelhető

Egyedi tervezésű design ékszer. A pötty gyűrű készítésekor négyzet profilos, egyszerű karika formához kis peremmel ellátott foglalatba 6 mm átmérőjű 01 – ezüst színű bőrt ragasztottunk. Az ezüst felületét antikoltuk. 


Bővebben

* Kötelező kitölteni

11 500 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Súlyhatárok postai csomag esetén 0 - 3 kg

 

 

Postai csomag 1600 Ft

 

 

Fizetési mód
  • Bankkártyás fizetés Barionnal
Leírás
Részletek

Egyedi tervezésű design ékszer. A pötty gyűrű készítésekor négyzet profilos, egyszerű karika formához kis peremmel ellátott foglalatba 6 mm átmérőjű 01 – ezüst színű bőrt ragasztottunk. Az ezüst felületét antikoltuk. Ez a felületkezelés folyamatos hordás mellett lekophat, vagyis felfényesedhet. Az alapanyag minőségét nem befolyásolja, a felületkezelést bármikor újra el tudjuk végezni, első alkalommal díjmentesen.

Alapanyag: Antikolt felületű 925 ezrelék finomságú sterling ezüst, benne valódi bőr betéttel. A bőr minden esetben a LEATHER karkötők gyártásakor keletkező „hulladék” alapanyagból kerül az ékszerbe, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést.

A pötty gyűrű különböző méretekben kapható, kérjük megrendeléskor add meg a méretet (pl: 51-es). Ha más színű bőrrel szeretnéd, akkor a megadott színek közül választhatsz. 

 

További információk

További információk

Anyaga bőr, ezüst
Színe ezüst
Kiszállítási idő előrendelhető
Márka Rulied by Casa D'Oro
Értékelés

Írd le saját véleményedet!

Értékeléshez kérlek lépj be az oldalra, vagy regisztrálj!

Az alkotóról

Vállalkozásunkat, a Casa d’Oro-t férjemmel közösen hoztuk létre 2000-ben. A névvel arra szerettünk volna utalni, hogy az építészet és a nemesfém kapcsolata nálunk egészként működik együtt, hiszen férjem ötvösmester, én pedig lakberendező vagyok.

Saját design ékszer és kiegészítő márkánk, a Rulied_by_casadoro 2013-ban látott napvilágot.

Az első termékek létrehozását még kevéssé a tudatosság, sokkal inkább a különböző technikák közti csapongás jellemezte. Ennek az volt az oka, hogy ekkor még egyedül tevékenykedtem egy számomra teljesen új területen. A termékekről kapott számos pozitív – és sokszor épp a negatív – visszajelzések hatására egyre tudatosabb tervezésbe és márkaépítésbe kezdtem, így indultunk el az egyedi design ékszer tervezés felé.

Mivel rám a minimalista stílus nagy hatást gyakorolt mind az építészetben, mind a divat és öltözködés terén, az egyedi ékszerek készítésében is meghatározó ez az irányvonal. Bár kollekcióink rendkívül sokszínűek, mindig törekszem letisztult darabokat létrehozni.

Cikkszám: ÉK15602648947514941