Prosztata vita. Vita Crystal Cickafarkfű kapszula – 100db


A kapszula növényi hatóanyagai a prosztata egészségének megőrzésében segíthetnek.

Diclofenac a prosztatitis kezelésére

Alkalmazásával elősegítheti a normál vizeletáramlást, illetve támogathatja a prosztata működését. Fűrészpálma A gyógynövény kivonata elsősorban 40 feletti férfiaknak ajánlott a prosztataproblémák kezelésére, illetve hatékony megelőzésére.

A kerékpározás segít a prosztatitisben

Csökkentheti a kellemetlen tüneteket, a húgyúti problémákat, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a nehéz vizelést, segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól. A nők számára is hasznos a fogyasztása, segíti a hormonok termelődését, csökkenti a menstruációs fájdalmakat, beállítja a szabálytalan ciklust, elősegíti az ovulációt, ezzel a termékenységet, és kezeli a medencegyulladást.

psa prostata valori normale

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás már 30 év felett is jelentkezhet, ugyanis növekedni kezd a dülmirigy kötőszöveti része és később a mirigyes állomány. A helytelen Prosztata vita, rosthiányos táplálkozás, káros szokások, stressz, környezetszennyezés, stb. A betegség megelőzése, megfelelő kezelése életbevágó a férfiak számára.

Prosztata a fájdalom eltávolításához

Összetevők: Nagy csalán, fűrészpálma, likpoin, rezveratrol. Hozzászólások, vélemények.

A fájlok a prostatitis