Prosztata szennyezés, Krónikus prosztatagyulladás - Index Fórum


A prosztata problémái és hormonális… A prosztata problémái és hormonális összefüggései rectális adenoma kérdéskörével kapcsolatban A tartós székrekedés lehet következménye a prosztata megnagyobbodásának.

Prosztata szennyezés

Ez lehet jó indulatú un. A kolléga valószínűleg azért javasolta az ivartalanítást, mert a prosztata megnagyobbodása tesztoszteron függő és ha a heréket eltávolítják akkor valószínűsíthetően nem nő tovább a prosztata mérete.

Prosztata szennyezés

Ezt gondoljuk általában. Ez a kedvezőtlen forma egy enzim révén 5-alfa reduktáz a prosztatában képződik. Azonban manapság a sok stresszhelyzet miatt a kutyákban a progeszteron jelentős része mellékvesekéreg hormonokká szteroidokká alakul így nem tudja megfelelő mértékben gátló hatását kifejteni.

Prosztata szennyezés

Ezt még súlyosbítja a környezetet szennyező un. Végeredményben a herélés kétélű fegyver, vagy segíthet valamelyest a prosztatagyulladás tüneteinek enyhítésében vagy inkább ronthatja azt.

Prosztata szennyezés

Lehet, hogy ez Prosztata szennyezés az önök esetében is. Én ez esetben megpróbálnám a gyógynövényekkel a kibillent hormonális egyensúlyt visszaállítani.

Prosztata szennyezés

Hetenként felváltva javasolnék két szert. Molnár Gábor Miklós.

Prosztata szennyezés