Prosztata metánnal. Clinical Research News


Prosztata metánnal

Támogasd a munkánkat! Azoknál a férfiaknál, akik mindennap több csésze kávét isznak, alacsonyabb a prosztatarák kialakulásának kockázata, mint a nem kávézóknál — írja egy, a BMJ Open oldalán publikált tömeges adatelemzés.

Saját sajátos A kezelés meghosszabbítását orvos kezeli, az önbővítés tilos. A prosztatagyulladás. Primary Menu A metán hatása a krónikus prosztatagyulladásra A metán hatása a krónikus prosztatagyulladásra Továbbá, a krónikus prosztatitisz oka lehet más krónikus gyulladás által okozott A prosztatagyulladás lehet akut vagy krónikus, okozhatja baktérium.

Az eredmények alapján feltételezhető, hogy minden csésze kávénak egyszázalékos rákkockázat-csökkentő hatása lehet. A kávéivást — ahogy az American Cancer Society oldalán publikált cikk is megemlíti — általában a máj- bél- és mellrák Prosztata metánnal kockázatával szokták összefüggésbe Prosztata metánnal, de nincs rá bizonyíték, hogy a prosztatarák kockázatát is csökkentené.

Kövessen bennünket a Facebookon!

A prosztatarák a második leggyakoribb rákfajta, a férfiak között pedig a hatodik leggyakoribb halálok. A prosztatarákos esetek háromnegyedét a fejlett országokban diagnosztizálják.

Az es évektől kezdve a gyakorisága jelentős mértékben nőtt több ázsiai országban, például Japánban, Kínában és Szingapúrban. Több kávé, kevesebb kockázat Az elemzés készítői kíváncsiak voltak rá, hogy vajon az összefüggés statisztikai alapon is bizonyítható-e a prosztatarák esetében.

Ehhez 16, korábban készült tanulmányt vizsgáltak át; ezekből hét az Egyesült Államokban, hét Európában, kettő Japánban készült.

Prosztata metánnal

A 16 tanulmányból 15 foglalkozott a legtöbb, 13 a legkevesebb elfogyasztott kávé kérdésével. A legmagasabb kávéfogyasztási értékek 2 és 9 csésze között mozogtak, a legalacsonyabbak 0 és 2 csésze között. Amikor a kutatók összevetették a legkevesebb kávét fogyasztók kategóriáját azokkal, akik a legtöbbet itták, kiderült, hogy a rekorder kategóriában nagyjából 9 százalékkal alacsonyabb volt a rákkockázat.

A kutatók a prosztatarák különböző stádiumait is megkülönböztették: eszerint a lokalizált a prosztata szövetállományára korlátozódó daganatos betegeknél a sűrű kávéfogyasztás 7 százalékkal csökkenthette a kockázatot, míg az előrehaladott, illetve halálos kimenetelű prosztatarákban szenvedőknél százalékkal.

Amfetamin — Wikipédia Erekciós metán, Ajándék választás A cystitis okai férfiaknál.

Kezeljük fenntartásokkal A kutatók elismerték, hogy mivel korábbi, más-más módszerekkel készült tanulmányokból dolgoztak, és nem önálló kutatást végeztek, nem szűrhették ki a mérhetetlen és irányíthatatlan tényezőket, amik torzíthatták a kockázatbecslést. A kutatók azt is elképzelhetőnek tartják, hogy hibásan kategorizálták a megivott kávé mennyiségét, ahogy azt sem tudhatták, hogy ki milyen típusú kávét ivott.

Prosztata metánnal

Mindezek miatt — figyelmeztettek a kutatók — az analízis eredményeit érdemes fenntartásokkal kezelni. Ennek ellenére valószínű, hogy a kávéfogyasztás és a rákkockázat csökkenése között ok-okozati összefüggés van.

A kávéivás javítja a glükóz-anyagcserét, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, és a nemi hormonok szintjére is kihat.

A székrekedés tünetei ellen 6 lépésben

Ezek a tényezők mind befolyásolhatják a prosztatarák kialakulásának kockázatát, valamint a betegség lefolyását és előrehaladását.

A kávéivás mögöttes mechanizmusainak és a kávé aktív hatóanyagainak feltérképezéséhez további vizsgálatok szükségesek.

  1. Gombakivonat prosztatára
  2. Dim Komplex (Diindolil-Metán) Mg 30 Kapszula - krafty.hu
  3. Leteszteltük! Ez a 6 legnépszerűbb pénisznövelő és erekciót segítő módszer - Blikk Erekciós metán
  4. Prostatite symptômes