Prostata hypertrophia


Az előfizetés nem számítógéphez, hanem pecsétszámhoz kötött, így az egyéni előfizetőink bárhol, korlátozások nélkül használhatja a programot!

urine biomarker test for prostate cancer

Magánrendelők esetében telephelyhez kötött szolgáltatást biztosítunk, csoportos kedvezménnyel. A szoftver bevezetésének nincs egyszeri díja, a bruttó forintos havi licence díj tartalmazza a program összes funkciójához való hozzáférést és a gyógyszeradatbázis havi frissítését.

Fájdalom a prostatasban

Nincs kötelező hűségidő: negyedéves, féléves és éves előfizetési időszak közül lehet választani! A program megfelel a magánpraxisok általános igényeinek, a funkciók rugalmasan illeszkednek a különböző magánorvosi szakrendelésekhez.

A prosztatitis kezelésének diagramja az otthonban

Korábbi szoftveréből az adatok betöltését egyedi megállapodás alapján, kedvezményesen elvégezzük! Díjmentes távsegítséget nyújtunk a program használatához! A program használata nem igényel többórás betanulási időt, mert minden funkció egyértelmű.

prostate infection antibiotics

Az MDD magánorvosi szoftver általános tulajdonságai A szoftvert az illetékes hatóságok minősítették, a szoftver megfelel az összes jogszabályi előírásnak. Egyszerű, de magas szakmai színvonalnak megfelelő felhasználóbarát kezelőfelület Kompakt nézet: egy felületen jelenik meg a pácienst érintő összes fontos információ Korlátlan számú betegadat-tárolás biztosított Több nyomtatót is képes egyszerre használni Alapbeállításokat követően a pácienslistán automatikus figyelmeztetések jelennek meg Egyéni sablonok kialakítása pl.

Benign Prostatic Hyperplasia

Egyéni automatizmusok, figyelmeztetések beállítása Egyéni sablonok, a gyorsabb adatbevitel érdekében GDPR prostata hypertrophia.