Projektkezelési módszerek


Projektkezelési módszerek

Autodesk Construction Cloud — Egy jobb módszer a közös építéshez Autodesk Construction Cloud — Egy jobb módszer a közös építéshez Hatékony kivitelezésmenedzsment egyetlen platformról a kivitelezés teljes életciklusa során Az Autodesk Construction Cloud még hatékonyabban kapcsolja össze az adatokat, a munkafolyamatokat és a csapatokat a kivitelezés teljes életciklusa során, a tervezéstől egészen az üzemeltetésig.

Lehetőséget biztosít a generálkivitelezők, a szakági képviselők, a tervezők és a tulajdonosok számára a jobb üzleti eredmények elérésére. A kivitelezőcsapatoknak átfogó kivitelezésmenedzsment-platform áll majd rendelkezésére, amelyben minden adat egyetlen központi helyen lesz elérhető, Projektkezelési módszerek megkönnyíti az együttműködést, proaktívan előre jelzi a projekt változásait, és a szervezeti fejlődés érdekében adatalapú iránymutatást biztosít.

Projektkezelési módszerek

Átfogó helyszíni felügyeleti és projektkezelési szoftver, amely számos összekapcsolt eszközt kínál a kivitelezők számára. Projektkezelési módszerek PlanGrid és BIM szoftverek legfontosabb szolgáltatásait további új funkciókkal bővíti, ezzel átfogó helyszíni felügyeleti és projektkezelési megoldást nyújt. Az Autodesk Build továbbá a PlanGrid Build mobilalkalmazást is tartalmazza további új képességekkel az építési területen dolgozók számára.

Projektkezelési módszerek

A 2D és 3D mennyiségszámítások összevonásával egyszerűsítheti a mennyiségszámítási feladatokat, és kiküszöbölheti a hibákat. Az összevont 2D és 3D mennyiségek az Excelbe és egyéb becslési megoldásokba való könnyebb integrálhatósága érdekében besorolás, típus és anyag szerint egymáshoz rendelhetők. A teljes tervezési együttműködés és koordinációs munkafolyamat egyetlen megoldásban való kezelésével lehetővé teszi a projektcsapatok számára a tervezői szándék összehangolását és végrehajtását, így csökkenti az átdolgozások mennyiségét, növeli a termelékenységet, és hozzájárul a projektek gyorsabb teljesítéséhez.

Projektkezelési módszerek

Insights Az összegyűjtött és feldolgozott adatokból elemzéseket készít, képes az adatok exportálására, valamint felhasználja a Construction IQ mesterséges intelligenciáját a kockázatok felismeréséhez és csökkentéséhez. Projektkezelési módszerek A projekt beállításához központosított felhasználókezelést és engedélyezést, sablonokat és egyéb eszközöket nyújt, az egységesített termékekhez pedig egységes hitelesítési módot biztosít.

A bizalom és az együttműködés elősegítése a csapatok között Hatékony, célirányosan készült eszközök a kivitelezés minden szereplője számára. Modellezheti projektjeihez a megfelelő munkafolyamatokat, és könnyedén kezelheti az információk biztonságos megosztását a partnerekkel.

Generálkivitelező Csökkentheti a költségeket, és növelheti az átláthatóságot az építési terület és az iroda összekapcsolásával. Még több megbízás.

Projektkezelési módszerek