Lipoinsav prosztatitis


Lipoinsav prosztatitis Krónikus nem komplett prosztatitis

Yale University Rövid összefoglaló A tanulmány célja kísérleti adatok gyűjtése a kezelés hatékonyságának összehasonlításához Alfa-liponsav ALA a testsúly csökkentésére 40 elhízott járóbetegnél, akiknél skizofrénia vagy skizoaffektív rendellenesség egy nyílt Lipoinsav prosztatitis kísérletben. A nyomozók azt is tervezi, hogy tesztelje az ALA súlycsökkentő szerként történő alkalmazásának megvalósíthatóságát elhízottak esetén skizofréniában vagy skizoaffektív rendellenességben szenvedő járóbetegek a tolerálhatóság szempontjából, skizofrénia tünetei, megismerése és mellékhatásai.

Lipoinsav prosztatitis Prosztatit teszt

Összesen 12 nem cukorbeteget futtattunk résztvevőket, és most diabéteszes betegeket toboroznak a két csoport összehasonlításának reményében. Részletes leírás Tervezés: Ez az alfa-liponsav ALA tíz hetes nyílt, rögzített Lipoinsav prosztatitis klinikai vizsgálata skizofréniában szenvedő járóbetegek antipszichotikus súlygyarapodásának kezelésére vagy skizoaffektív rendellenesség.

Tanulmányi végpontok: Az elsődleges eredmény mértéke a testtömeg változása az alapszinthez képest.

Lipoinsav prosztatitis prostatitis szál amikor vizeletet

A nyomozók felderítő tevékenységet is folytatnak az étvágy, az ételpreferencia és az étkezési gyakoriság elemzése. Korábbi fogyásvizsgálataink alapján a kutatók elvárják nagyon nagy lelkesedés az alanyok iránt.

Ha a laboratóriumi eredmények megfelelőek, az alany meg fogja tenni folytassa az alaplátogatással, ahol megkezdik az alfa-liponsav ALA szedését mg-nál naponta háromszor összesen mgösszesen tíz hétig.

Minden látogatáskor a súlya megnő megkapják, ütemezett vért vesznek és tanulmányi minősítéseket végeznek.

Lipoinsav prosztatitis Mi van még teák a prosztatitisből

Rövid látogatás kéthetente az orvossal együtt biztosítja a biztonságot és javítja a minősítés hűségét. Gyógyszer A betartást a tabletták számának, visszajelzésének és ösztönzésének biztosítása fogja biztosítani skizofrénia-betegekkel végzett klinikai vizsgálatok.

Lipoinsav prosztatitis kezelik a krónikus prosztatagyulladást

A kutatási mérleg a szokásos skizofrénia és ételmérleg. Átfogó állapot.

Lipoinsav prosztatitis Prostatitis Első jelek és kezelés