Karácsonyi hóemberes, fenyőfás képeslap, egyedi, kézzel készített

Cikkszám: AJ11089106028
Kiszállítási idő: 5 munkanapon belül

Különleges képeslapon indíthatod útnak a jókívánságodat! Ez a levelezőlap kézzel formázott, domborított, pecsételt és színezett, minőségi markerek, csillámporok, szalagok felhasználásával készült, dekorpapírokkal. 15x10 cm-es, boríték is tartozik hozzá. Ha legalább 10 db-ot rendelsz, ingyenes a kiszállítás. Nézd meg a kollekció többi darabját is!

900 Ft

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási módok
Ingyenes kiszállítás 9 000 Ft felett
Súlyhatárok postai levél ajánlott esetén 0 - 0.01 kg 0.02 - 0.09 kg

 

Postai levél ajánlott 150 Ft 250 Ft

 

Súlyhatárok postai levél ajánlott előbbségi esetén 0 - 0.01 kg 0.02 - 0.09 kg

 

Postai levél ajánlott elsőbbségi 200 Ft 300 Ft

 

Fizetési módok
  • Utánvét
  • Banki előreutalás
  • Bankártyás fizetés (CIB)
Leírás
Részletek

Ha olyan képeslapot keresel, amely különleges ajándékként lepi meg szeretteidet, megtaláltad! Egyedi tervezésű, kézzel készített lap, minden alkalomra gyönyörű díszlettel érkezhet meg személyes üzeneted. Ezt a képeslapot biztos a kedves emlékek közé teszi el majd a címzettje, neked csupán a jókívánságokat kell beleírnod. A képeslaphoz megfelelő méretű fehér borítékot is kapsz, és ha legalább 10 db-ot rendelsz, a kiszállítás ingyenes lesz. Nézd meg az alkotó többi lapját is, érdemes többet választani ezekből a kis remekekből!

További információk

További információk

Anyaga papír
Színe színes
Kiszállítási idő 5 munkanapon belül
Márka Zebicraft
Az alkotóról

Olyan képeslapot, meghívót vagy albumot keresel, amely különleges ajándékként szeretnéd meglepni a szeretteidet?

Egyedi képeslapok ajándékkísérőkkel, díszdobozokkal, albumokkal ajándékoznál meg (babaszületés, keresztelő, ballagás, lánybúcsúztató, nyugdíjas búcsúztató, esküvő, születésnap, névnap, Valentin nap, anyák – apák napja, húsvét, karácsony) szeretteidet, üzleti partnereidet.

Mi elkészítjük számodra az alkalomhoz illő képeslapot vagy meghívót. Termékeink kézzel készülnek, magunk tervezzük és készítjük azokat. A választékot ünnepekhez, alkalmakhoz kapcsolódóan, folyamatosan bővítjük és az egyedi igényeket is igyekszünk megvalósítani.

Sok olyan esemény van, amire évek múltával is szívesen emlékezünk: óvodai, iskolai emlékek, kirándulás, nyaralás, kedvenc állataink, különböző évszakok eseményei, rendezvények eseményei, családi vagy céges rendezvények.

A munkánk során különböző, gyakran egyedi papírokkal dolgozunk, ezért egyes esetekben előfordulhat, hogy az elkészült képeslap hátterek mintája, kismértékben eltért a képen láthatótól.